Укр Рус

+38 067 929 23 37

Блог

СПАЛЮВАННЯ ЛИСТЯ ТА ІНШИХ ОРГАНІЧНИХ ВІДХОДІВ

01.09.2017 СПАЛЮВАННЯ ЛИСТЯ ТА ІНШИХ ОРГАНІЧНИХ ВІДХОДІВ

Усі хто відпочивав на природі восени або ранньою весною, будь це у себе в садку, на дачі, чи прогулюючись у селі стикалися з не дуже приємним явищем, а саме їдким та неприємним димом , що виникає від спалення сухого листя та інших сухих відходів у саду та на городі.

Таке поводження з опалим листям та іншими сухими відходами має декілька суттєвих недоліків:

1. Спалювання залишків рослин та сухого листя призводить до забруднення повітря різними шкідливими речовинами.

2. Окрім шкоди для здоров’я, наша екологія і так переживає не найкращі часи, існує також небезпека підпалу інших об’єктів , які знаходяться поблизу такого імпровізованого вогнища.

3. Спалюються також багато живих мікроорганізмів, для яких листя та інша органіка є життєвим ареалом, та які є частиною екосистеми.

Щоб уникнути цих проблем, та не завдавати шкоди ні своєму здоров’ю, ні довкіллю , і не спричинити пожежу, досить просто використати природній процес перетворення цих органічних відходів на добриво і повернути його назад в колообіг природи.
Для цього чудово підійдуть компостери, які Ви можете придбати у нашому Інтернет магазині.
Якщо у Вас більше ділянка на дачі, то можливо вам знадобиться компостер фірми Prosperplast Compogreen 1600 літрів (чорний).

Якщо Ви зацікавлені в купівлі компостера для саду, присадибної ділянки чи дому ми радо допоможемо Вам підібрати потрібну модель.

© Компостери - інтернет магазин | Створення сайту -WebLux